5 gratis nieuwe zenders bij Ziggo!

Njam!

Njam is een culinaire zender die zich richt op de Belgische keuken en de gastronomie in het algemeen. Het kanaal heeft een breed scala aan programma’s waarin topchefs en andere culinaire experts hun kennis en kookkunsten delen. Van recepten tot kooktechnieken en ingrediënten, njam! biedt een schat aan informatie voor liefhebbers van lekker eten en koken. Het is een geweldige zender voor wie geïnteresseerd is in de Belgische keuken en de culinaire wereld in het algemeen.

FilmBox

FilmBox is een internationaal kanaal dat zich richt op het uitzenden van films en series uit verschillende landen en in verschillende genres. Het kanaal biedt een breed scala aan films en tv-programma’s, waaronder Hollywood-blockbusters, internationale films, klassiekers, documentaires, animaties en nog veel meer. Het is een geweldige zender voor liefhebbers van film en tv-shows die op zoek zijn naar een gevarieerd aanbod van inhoud. Of je nu van actie, romantiek, drama of science fiction houdt, FilmBox heeft voor elk wat wils.

Ducktv

Duck TV is een educatief kinderkanaal dat zich richt op jonge kinderen tot 6 jaar oud. Het kanaal biedt een breed scala aan educatieve en vermakelijke programma’s die zijn ontworpen om kinderen te helpen leren terwijl ze zich vermaken. De programma’s van Duck TV zijn kleurrijk, interactief en speciaal ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun cognitieve, sociale en emotionele vaardigheden. Of het nu gaat om het leren van nieuwe woorden, het ontwikkelen van fijne motoriek, het ontdekken van kleuren en vormen of het bevorderen van hun creativiteit, Duck TV biedt educatieve en leuke inhoud voor jonge kinderen.

Curiosity Channel

Curiosity Channel is een educatief en informatief kanaal dat zich richt op wetenschap, technologie en geschiedenis. Het kanaal biedt een breed scala aan programma’s die ontworpen zijn om kijkers te informeren en te onderwijzen over verschillende onderwerpen. Van ruimteverkenning en technologische ontwikkelingen tot archeologie en geschiedenis, Curiosity Channel biedt diepgaande reportages, interviews en documentaires om de kijker te helpen begrijpen hoe de wereld om ons heen werkt.

Met fascinerende en boeiende inhoud biedt Curiosity Channel een unieke ervaring voor kijkers die meer willen weten over wetenschap, technologie en geschiedenis. Of je nu een gepassioneerde liefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld om ons heen, Curiosity Channel biedt educatieve en informatieve inhoud die je kan helpen meer te leren en te begrijpen.

Playboy Europe

Playboy Europe is een premium kanaal dat zich richt op adult-entertainmentinhoud. Het kanaal biedt verschillende soorten inhoud, waaronder erotische films, series, realityshows, documentaires en andere programma’s gericht op volwassenen. Het kanaal is bedoeld voor kijkers van 18 jaar en ouder en biedt inhoud die kan worden beschouwd als expliciet of erotisch van aard.

Als je geïnteresseerd bent in dit soort inhoud, is Playboy Europe een kanaal dat je kan overwegen. Het biedt een exclusieve en verleidelijke ervaring voor kijkers die van adult-entertainment houden. Het is echter belangrijk om te onthouden dat deze inhoud alleen geschikt is voor volwassenen en niet geschikt is voor minderjarigen of voor mensen die niet geïnteresseerd zijn in dit soort inhoud.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *